HOTELURI DE TINERET PENTRU ȘCOLI ȘI GRUPURI ÎN BAZINUL CARPATIN

Cu scopul sprijinirii solidarității naționale în cadrul locurilor de cazare ale Uniunii Hotelurilor de tineret și a școlilor în aer liber din Ungaria (MISZSZ) respectiv a partenerilor internaționli se pare realizabil ca fiecare copil maghiar să ajungă măcar o dată în viață într-una din localitățile de peste graniță  în cadrul unei excursii de clasă. Pe de altă parte dorim încurajarea tinerilor maghiari de peste graniță să viziteze Ungaria.

Realizată cu sprijinul Fondului de Cooperare Națională această pagină web dorește să ajute acest program prezentând lista locurile de cazare și școlile în aer liber din Ungaria respectiv celor de peste hotare atât în limba maghiară cât și în limba tărilor din împrejurime.  Cei care vizitează această pagină vor găsi la un loc atât ofertele de cazare precum și informații despre zona vizitată, atracțiuni, evenimente și programe culturale din împrejurime. Alegerea este simplificată deorace aceste posibilități pot fi comparate cu posibilitate de contactare directă.

miszsz_logo-165x130Hostelling International logo

Situația agravantă și greutățile apărute în turismul național a condus la înființarea Uniunii Hotelurilor de Tineret din Ungaria (MISZSZ) la 14 octombrie 1990 de către 11 membrii și organizații profesionale. Această uniune este o organizație pentru protejarea intereselor profesionale.
Realizând importanța asocierii, organizațiile noastre servesc sarcinile turistice prin prezervarea caracterului de tineret. Ne străduim să avem membrii în fiecare regiune de importanță turistică a țării care oferă cazare sigură și alte servicii la prețuri accesibile pentru copii, tineri și familii. Printre membrii uniunii se numără atât școli în aer liber, cât și licee mai mari din diferite orașe mari, respectiv pensiuni mici de la țară, precum și tabere de malul apelor. Diferitele tipuri de cazare sunt unificate prin secții și coordonatorul acestuia va fi reprezentant în comitetul executiv al uniunii.
MISZSZ oferă ajutor membrilor în căutarea clienților, umplerea locurilor de cazare, respectiv educarea turistică, profesională a celor care funcționează aceste unități.

Baza de Cooperare Națională aparține sub direcțiunea Suport pentru Resurse Umane al Ministerului Resurselor Naționale.
Această pagină web a fost realizată în cadrul contractului de suport cu numărul NEA-UN-12-SZ-0522. (Rețeaua Hotelurilor de tineret fără hotare).

emet_footernea_logo_198

Din ofertele de cazare

Ehhez be kell jelentkezni .