Megjelenítés: 'Faház'

Tölgyes Tábor és Turistaközpont, Bodajk

A Tölgyes Tábor és Turistaközpont Székesfehérvártól 25km-re, a Bakony hegység keleti nyúlványain, Balinka határában és a Gaja szurdok védett területén fekszik. Határos a Vadasparkkal. A festői szépségű Gaja-völgy kedvelt kirándulóhely, itt halad át az országos „kék” turistajelzés is.

Tovább →

Kalibáskő Gyerekvilág, Csíkszereda

A Kalibáskő Erdei Iskola a családoknak és pedagógusoknak konkrét segítséget nyújt, azáltal, hogy kiegészíti és elmélyíti mindazon tudást és nevelési elvet, amivel gyerekeinket otthonról és az iskolából az „élet útjára” indítani kívánjuk.

Tovább →

Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok

A Magyar Alföld legnagyobb ifjúsági szálláshelye, mely egész évben üzemel, fűthető házaival, 320 ágyával, saját éttermével, és előadó termeivel, minősített erdei iskolai programokkal.

Tovább →

Pod Sitnom Erdei Iskola, Szlovákia

Az iskola környékén található különböző fajtájú fák és cserjék, madarak természeti adottságai olyan környezetet varázsolnak, amelyet nagyon sok városi gyermek számára csak ritkán elérhető élmény.

Tovább →

Ipoly Szálló, Kokava Línia

Ideális terepre találnak itt azok is, akik túrázni, hegyibiciklizni, siklóernyőzni akarnak, vagy esetleg szívesen részt vennének egy kalandos lovas túrán az Ipoly vagy a Rima folyók forrásához.

Tovább →

Öreg Tó Club Hotel és Ifjúsági Szállás, Erdei iskola, Tata

A szállás az Öreg tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik, 3 hektáros parkjában számos sport-és szabadidős programra van lehetőség. Az Öreg tónak, Tata legnagyobb tavának közelsége pedig különféle vízi programok szervezését teszi lehetővé.

Tovább →

Iglauer Park

Városlődön szálláshely egy arborétumban. Az egyhektáros parkban a Bakony növényvilágának jellegzetes képviselői mellett megtalálhatók különleges fafajták és egzotikus növények, melyek dacolnak az itteni hűvös éghajlattal.

Tovább →

Csattogó-völgyi Üdülőházak

Üdülőfalunk Budapesttől 50 km-re, a Duna szoros keleti, a Börzsöny déli kapujánál fekszik. Jelzett turista utak vezetnek a magas Börzsöny csúcsaira. Szűk szurdokok, magas fennsíkok, valamint patakok festői völgyei és a Duna – karnyújtásnyira.

Tovább →