Szervezzen osztálykirándulást, nyári tábort Veszprémbe, a Királynék városába, ahonnan a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben van!

Árajánlat, információ kérése ettől a szálláshelytőlInformációkérő lap

A Hotel Magister információkérő adatlapja

Ajánlatkérő adatai

Címadatok

Postai cím

Dátum

Csoport adatai

Létszám 0-14 éves kor között

Létszám 15-18 éves kor között

Egyéb információ

Please wait...

Szálláshely információ

Veszprém belvárosához közel olcsó szállással, hotel szintű szolgáltatással várjuk egész évben az osztálykirándulókat, diákcsoportokat az egyetem felső kampuszán található 2006. februárjában átadott modern diákhotel kétágyas és 2×2 ágyas fürdőszobás-minikonyhás lakóegységeiben.

A 800 férőhelyes „Hotel Magister” diákhotel Veszprémben a Pannon Egyetem Felső Kampuszán, a városközponttól 10-15 percnyi sétára, nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el.

Az épület júliusban és augusztusban teljes egészében szállodaként üzemel, szeptembertől június végéig 80 férőhellyel állunk vendégeink rendelkezésére. Az ötszintes, liftes modern épületben 2 ágyas, 2X2 ágyas (két db kétágyas szoba egy közös vizesblokkal) lakóegységek és 2 db mozgássérültek elhelyezésére alkalmas egyágyas lakóegység került kialakításra. Az igényesen felszerelt és berendezett szobákhoz mikrohullámú sütővel és hűtővel felszerelt minikonyha, fürdőszoba valamint mellékhelyiség tartozik. Az emeletenként kialakított sütésre-főzésre alkalmas közös konyha -2 villanytűzhellyel és 2 grillezős mikrohullámú sütővel- kb 20 fő egyidejű étkezését teszi lehetővé. Minden szinten található egy-egy mosó-szárító helyiség zsetonos automata mosógéppel, Tv-vel felszerelt társalgó. 24 órás recepció szolgálat, kondicionáló terem, büfé-kávézó, bográcsozási lehetőség szolgálják a vendégek kényelmét.

A földszinti rendezvényblokk technikailag jól felszerelt, klimatizált rendezvényterme széksorosan 240 fő befogadóképességgel rendelkezik. A 230 m2-es -közel négyzetalapú- terem a rendezvény jellegének megfelelően átrendezhető. Konferenciák, állófogadások, tréningek, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Az épülethez autóbuszok parkolására is alkalmas nagy területű (246 parkolóhelyes) őrzött, zárt parkoló és kerékpártároló tartozik. A szálláshely megközelíthetősége mind gépjárművel, mind tömegközlekedési eszközzel nagyon jó.

A 2006-ban átadott modern diákhotel ötszintes liftes épülete 800 fő egyidejű elhelyezését teszi lehetővé:

78 db 2 ágyas
160 db 2×2 ágyas ( két db külön bejáratú kétágyas szoba közös fürdőszobával, a szobák a fürdőszoba felől is zárhatóak)
2 db 1 ágyas ( mozgáskorlátozottak részére kialakított )
igényesen berendezett fürdőszobás- minikonyhás apartmanokban.

Minden szobához mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel felszerelt minikonyha, valamint fürdőszoba tartozik. Emeletenként egy- egy sütésre-főzésre alkalmas közös konyha került kialakításra, mely kb. 20 fő egyidejű étkezésére alkalmas. Minden szinten egy Tv-vel felszerelt társalgó található. A földszinten kondicionáló terem, büfé-kávézó szolgálják a vendégek kényelmét. Az épületben 24 órás recepció szolgálat működik.
Júliusban és augusztusban teljes egészében szállodaként üzemelünk, szeptembertől június végéig 38 db kétágyas, és 2 db egyágyas fürdőszobás lakóegységgel állunk vendégeink rendelkezésére.

 • 2 ágyas és 2×2 ágyas fürdőszobás-minikonyhás lakóegységek
 • szobánként mikrohullámú sütő, hűtőszekrény
 • szintenként társalgók televízióval,
 • nagy közös konyha,
 • mosó-szárító helyiség,
 • zsetonos automata mosógépek,
 • vasalási lehetőség
 • éjjel-nappali recepciószolgálat
 • légkondicionált 240 fős rendezvényterem
 • konferenciatechnika
 • kondicionáló terem (július-augusztus hónapokban zárva)
 • büfé-kávézó
 • nagy területű zárt parkoló (autóbuszoknak is)
 • kerékpártároló
 • bográcsozó hely
 • kültéri kosárpalánk
 • ingyenes parkolási lehetőség
 • konferencia rendezésére alkalmas helyszín
 • mozgáskorlátozottak látogathatják
 • szoba mozgáskorlátozottaknak
 • reggeli igényelhető
 • csoportok étkeztetése megszervezhető
 • taxi rendelés
 • bankkártyás fizetési lehetőség
 • OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
 • MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
 • K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

ÁRLISTA

Az árak 1 főre, 1 éjszakára magyar forintban értendők

Szoba típus
Szállásdíj 1 főre 1 éjszakára

 

Szoba típus Szállásdíj 1 főre 1 éjszakára Ft/ fő/ éj
2 fős elhelyezésben 1 fős elhelyezésben
2 ágyas 4800 7200
2×2 ágyas 4400 6600
1 ágyas 6000

KIEMELT IDŐSZAK: 2013. július 4-7. Ezen időszakra a kedvezmények és kedvezményes szállásdíjak nem érvényesek!

KEDVEZMÉNYEK(kivéve kiemelt időszak):

Gyermek: 6 éves korig szülővel egy ágyon ingyenes
Gyermek-Diák-Nyugdíjas: 20 % kedvezmény a szállásdíjból
Csoport (15 főtől): 10 % kedvezmény a szállásdíjból
Youth Hostel kártyával rendelkezők: 10 % kedvezmény a szállásdíjból
Pótágyon: 2500 Ft/ fő/ éj
Osztálykirándulás, diákcsoportok: 3300 Ft/ fő/ éj
Csoportos (min. 15 fő) esküvői szállás: 2 ágyasban 3600 Ft/ fő/ éj, 2×2 ágyasban: 3300 Ft/ fő/ éj
A kedvezmények összevont érvényesítése nem lehetséges!

Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák.

A szállásdíjon felül fizetendő az idegenforgalmi adó, mely 400 Ft/fő/éj (18 év feletti személyekre).
Fizetési lehetőségek:

Bankkártya elfogadás

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
Érvényes: 2013. 01. 01-től visszavonásig

Osztálykirándulás ár: 3300,- Ft/ fő/éj (18 felett 400,- Ft/fő/éj idegenforgalmi adó)

Osztálykirándulás áron egész évben bármely diákcsoport részére olcsó minőségi szállást ajánlunk.

Veszprém és környéke nem csak osztálykirándulásra, de nyári táborozásra is kiválóan alkalmas. A veszprémi nyári diáktáborok résztvevői, és a kiránduló diákcsoportok részére nyáron is a kedvezményes osztálykirándulás áron biztosítjuk a szállást. Étkezési lehetőség a közeli éttermek valamelyikében, vagy helyben. Igény esetén a benti programok részére termet biztosítunk.

A Veszprémi Állatkert,

mely Magyarországon talán a legszebb természeti adottságokkal rendelkezik, szálláshelyünktől kis sétával elérhető. Az Állatkert újdonságai az Afrika-ház és a Csimpánzvilág különleges élményt nyújt a látogatóknak. A szálláshelyről az Állatkertbe vezető út érinti a Gulya-dombi Parkerdőt, melynek kilátóiból csodás kilátás nyílik a Veszprémi Várra és a Bakony lankáira. A kultúra és művészetek iránt érdeklődőket a Veszprémi Vár művészeti és egyházi kiállításai várják egész évben. Az aktív turizmus kedvelői kerékpárral vagy bakancsban juthatnak le a Balatoni bringa körútra, a Balaton felvidék csodás helyeire, a Bakony erdeibe, kirándulóhelyeire. Páratlan kikapcsolódást kínál az ország egyedülálló hegyi kerékpáros központja, az eplényi Bringaréna, mely télen Síarénaként várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket. Veszprém és térsége kitűnő lehetőségeket biztosít a kerékpáros és gyalogos túrák, valamint a kalandparkok kedvelőinek egyaránt.

A Séd-völgyi sétaútvonal:

Kolostorok és kertek a veszprémi Vár tövében- Sétaút 12 állomással a Séd-völgyében. A veszprémi Vártól az Állatkertig tartó sétaút a Séd-patak völgyében számos lehetőséget kínál a turisták számára, várja az osztálykirándulásra érkezőket, a kerékpáros túrázókat. Töltse le az útikalauzt!

A Veszprémi Várban

megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt Veszprém új turisztikai létesítménye a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ: a 2011-ben nyílt központ gondol a gyerekekre is! Szeretettel várja azon 3-15 éves korú gyermekeket, fiatalokat, akik szívesen játszanak és játszva tanulnak az egyházról, vallásról, életről. A kollégák kézműves foglalkozásokkal, drámajátékokkal, mesékkel, dalokkal, aktív- és interaktív foglalkozásokkal állnak rendelkezésükre a gyermekfoglalkoztatóban. A “Szaléziánum gyerekszemmel” programban saját korosztályuknak megfelelő tárlatvezetésben vehetnek részt.

Az egyházi évhez illeszkedő tematikákban

hangsúlyos szerephez jutnak jeles napjaink, időszakaink, melyek alkalmával külön meghirdetett programokon vehet részt a vállalkozó kedvű ifjúság. A foglalkozásokra csak előre bejelentkezett gyermekeket, osztályokat, csoportokat fogadnak.
Bejelentkezés: 88/580-528.

Programajánlatok, túrák és kirándulások

 Veszprémi városlátogatás

 • Séta Veszprém történelmi belvárosában- egyházi emlékek, kortárs művészeti gyűjtemények és kiállítások  megtekintése Gizella Királyné városában, a várnegyedben: Vár és a Tűztorony, Művészetek Háza, Modern Képtár- Vass László Gyűjtemény  www.vasscollection.hu, Dubniczay- Palota- László Károly Gyűjteménywww.carllaszlocollection.hu, Csikász Galéria, Téglagyűjtemény- Tegularium, Érseki Palota, Szent Mihály Székesegyház, Gizella Királyné Múzeum, Szent György Kápolna, Gizella Kápolna, Szent István király és Gizella királyné szobra www.ersekseg.veszprem.hu, Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ www.szalezianum.hu
 • Laczkó Dezső Múzeum, Bakonyi Tájház- a Bakony és a Balaton-felvidék régészeti, történelmi és népművészeti emlékeinek bemutatása  www.vmmuzeum.hu
 • Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark - séta a Fejes-völgyben, az ország legszebb fekvésű állatkertjében – az állatkert 13 hektáros területén 120 faj 500 egyede él  www.veszpremzoo.hu
 • Kolostorok és kertek a veszprémi Vár tövében- Sétaút 12 állomással a Séd-völgyében. A veszprémi Vártól az  Állatkertig tartó sétaút a Séd-patak völgyében számos lehetőséget kínál a turisták számára, várja az osztálykirándulásra érkezőket, és a kerékpáros túrázókat is. Töltse le az útikalauzt!

Bakonyi túrák, kirándulások

 • Séta a Gulya-dombi Parkerdőben, az eplényi kirándulóerdő tanösvényein, az Alsóperei Arborétumban, a Pintérhegyi Parkerdőben www.verga.hu, a Zirci Arborétumban, túra a Cuha-völgyben, a Gerence- patak völgyében, a  túra a Kőris-hegyre vagy a tési szélmalmokhoz
 • Bakonyi Természettudományi Múzeum www.zirc.hu, bakonybéli Erdők Háza,Cseszneki Várwww.csesznekinyar.hu
 • Herendi Porcelanium és Porcelánmúzeum-a Herendi Porcelánmanufaktúra, a hazai porcelángyártás fellegvárawww.herend.com/hu/latogatas

Balaton-felvidéki Nemzeti Park www.bfnpi.hu

 • Balatonfüredi Lóczy barlang
 • Hegyestű (geológiai bemutatóhely)
 • Káli medence- Salföldi Major
 • Tapolcai Tavasbarlang
 • kápolnapusztai bivalyrezervátum

Balaton-felvidéki kirándulások

 • Villa Romana Baláca: a balácapusztai római kori villagazdaság új kulturális- turisztikai látnivalókkalwww.balaca.hu
 • Nagyvázsony: Kinizsi vármúzeum, Postamúzeum, Szabadtéri Néprajzi Múzeum www.nagyvazsony.hu
 • Tihany: Bencés Apátság és múzeum, Visszhang-domb, Skanzen  www.tihany.hu
 • Hajókirándulás-Balatonfüredről a Tihanyi-félszigetre és badacsonyi borvidékre
 • Hajókirándulás-sétahajó, discohajó, naplemente túra www.balatonihajozas.hu

Kalandtúrák

Fesztiválok

Színházi programok, rendezvények

Ajánljuk szíves figyelmébe a veszprémi Útitárs c. kiadványt, amelyek a veszprémi programok, látnivalók és nevezetességek mellett a környék, a Balaton és a Bakony attrakcióit, turisztikai látványosságait és szabadidős kínálatát is tartalmazza.

Útitárs 2012

A “Hotel Magister” modern épülete a Pannon egyetem Felső Kampuszán a városközponthoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el.

Információ:

Cím: H-8200 Veszprém, József Attila u. 34/ 2.
Tel: +36/88 623 000
Fax: +36/88 623 009
E-mail: info@hotelmagister.hu
Web: www.hotelmagister.hu

Megközelítés:

személygépkocsival a külső körgyűrű (8-as főút) „tapolcai” leágazója felől a József A. u. felé
vasútállomásról, autóbusz pályaudvarról, belvárosból a 4-es helyi járatú autóbusszal
belvárosból 15-20 perc séta
Ingyenes parkolási lehetőség:

246 férőhelyes zárt parkolónkban, mely autóbuszok fogadására is alkalmas

Honlap

Hotel Magister Veszprém