Magyarország Szálláshelyek, látnivalók

Szálláshelyek, látnivalók

 • Hintó

  Cserhát Vendégházak és Erdei Iskola, Kétbodony

  Észak Magyarország legismertebb erdei iskolája várja a határon túlról érkező gyermekeket.
  Minősített erdei iskolai programokkal a Cserhát hegységben, Kétbodonyban.

 • 0017

  Tölgyes Tábor és Turistaközpont, Bodajk

  A Tölgyes Tábor és Turistaközpont Székesfehérvártól 25km-re, a Bakony hegység keleti nyúlványain, Balinka határában és a Gaja szurdok védett területén fekszik. Határos a Vadasparkkal. A festői szépségű Gaja-völgy kedvelt kirándulóhely, itt halad át az országos „kék” turistajelzés is.

 • turisztikaikp 007

  Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok

  A Magyar Alföld legnagyobb ifjúsági szálláshelye, mely egész évben üzemel, fűthető házaival, 320 ágyával, saját éttermével, és előadó termeivel, minősített erdei iskolai programokkal.

 • Alpesi faház

  Iglauer Park

  Városlődön szálláshely egy arborétumban. Az egyhektáros parkban a Bakony növényvilágának jellegzetes képviselői mellett megtalálhatók különleges fafajták és egzotikus növények, melyek dacolnak az itteni hűvös éghajlattal.

 • 072dpi-640-hotel-esti-fenyben

  Hotel Magister, Veszprém

  Szervezzen osztálykirándulást, nyári tábort Veszprémbe, a Királynék városába, ahonnan a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben van!

 • DSCF3576

  Tisza Sport Hotel, Szeged

  A Tisza Sport Hotel – a legzöldebb szegedi szálloda – ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel Szeged belvároshoz.

 • 104

  Öreg Bence Turistaház, Pusztafalu

  A tökéletes hely nyári táborok, osztálykirándulások és erdei iskolák számára
  Aktív pihenés, táborozás, osztálykirándulás, erdei iskola, friss levegő és élmények a Zemplénben!

 • Csattogóvölgy

  Csattogó-völgyi Üdülőházak

  Üdülőfalunk Budapesttől 50 km-re, a Duna szoros keleti, a Börzsöny déli kapujánál fekszik. Jelzett turista utak vezetnek a magas Börzsöny csúcsaira. Szűk szurdokok, magas fennsíkok, valamint patakok festői völgyei és a Duna – karnyújtásnyira.

 • Hotel Rév

  Hotel Rév, Szántód

  A parttól 200 méterre található a 3 szintes, 150 ágyas Hostel fogad iskolákat, civil szervezeteket, családokat egyaránt. Kedvező árú, színvonalas szálláshely, sokféle programlehetőség.

 • Öreg Tó Youth Camp

  Öreg Tó Club Hotel és Ifjúsági Szállás, Erdei iskola, Tata

  A szállás az Öreg tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik, 3 hektáros parkjában számos sport-és szabadidős programra van lehetőség. Az Öreg tónak, Tata legnagyobb tavának közelsége pedig különféle vízi programok szervezését teszi lehetővé.

Ehhez be kell jelentkezni .