Megjelenítés: 'Országok'

Tölgyes Tábor és Turistaközpont, Bodajk

A Tölgyes Tábor és Turistaközpont Székesfehérvártól 25km-re, a Bakony hegység keleti nyúlványain, Balinka határában és a Gaja szurdok védett területén fekszik. Határos a Vadasparkkal. A festői szépségű Gaja-völgy kedvelt kirándulóhely, itt halad át az országos „kék” turistajelzés is.

Tovább →

Öreg Bence Turistaház, Pusztafalu

A tökéletes hely nyári táborok, osztálykirándulások és erdei iskolák számára
Aktív pihenés, táborozás, osztálykirándulás, erdei iskola, friss levegő és élmények a Zemplénben!

Tovább →

Kumrovec Ifjúsági Szálló, Kumrovec

A szálláshely a valaha a Cillei grófok tulajdonában állt kis faluban, Tito születési helyén van. Közel a természethez és évszázadok történelméhez.

Tovább →

Rijeka Ifjúsági Szálló, Fiume

A szállás körül egy pihenőpark található. Nagyon közel van a gyönyörű tengerparthoz, parkokhoz, teniszpályákhoz, egy röplabda-pályához és egy búvárklubhoz.

Tovább →

Kájoni János Gyermekotthon, Gyergyószárhegy

A ház kb. 45-50 főig tud vendégeket elhelyezni, a képeken látható körülmények között fél panziós ellátással, és lovagolási lehetőséggel Székelyföldön..

Tovább →

Outward Bound Ifjúsági Központ, Szováta

A Központ kitűnő feltételeket biztosít ifjúsági táborok, szemináriumok, munkatalálkozók számára. A Központ kizárólag csoportok számára kiadó.

Tovább →

Kalibáskő Gyerekvilág, Csíkszereda

A Kalibáskő Erdei Iskola a családoknak és pedagógusoknak konkrét segítséget nyújt, azáltal, hogy kiegészíti és elmélyíti mindazon tudást és nevelési elvet, amivel gyerekeinket otthonról és az iskolából az „élet útjára” indítani kívánjuk.

Tovább →

Napsugár Panzió, Gyergyószentmiklós

Gyermekbarát szálláshelyünk Hargita megyében, Gyergyószentmiklós határában, festői, békés környezetben található.

Tovább →

Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok

A Magyar Alföld legnagyobb ifjúsági szálláshelye, mely egész évben üzemel, fűthető házaival, 320 ágyával, saját éttermével, és előadó termeivel, minősített erdei iskolai programokkal.

Tovább →

Pod Sitnom Erdei Iskola, Szlovákia

Az iskola környékén található különböző fajtájú fák és cserjék, madarak természeti adottságai olyan környezetet varázsolnak, amelyet nagyon sok városi gyermek számára csak ritkán elérhető élmény.

Tovább →