Megjelenítés: 'Magyarország'

Tölgyes Tábor és Turistaközpont, Bodajk

A Tölgyes Tábor és Turistaközpont Székesfehérvártól 25km-re, a Bakony hegység keleti nyúlványain, Balinka határában és a Gaja szurdok védett területén fekszik. Határos a Vadasparkkal. A festői szépségű Gaja-völgy kedvelt kirándulóhely, itt halad át az országos „kék” turistajelzés is.

Tovább →

Öreg Bence Turistaház, Pusztafalu

A tökéletes hely nyári táborok, osztálykirándulások és erdei iskolák számára
Aktív pihenés, táborozás, osztálykirándulás, erdei iskola, friss levegő és élmények a Zemplénben!

Tovább →

Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok

A Magyar Alföld legnagyobb ifjúsági szálláshelye, mely egész évben üzemel, fűthető házaival, 320 ágyával, saját éttermével, és előadó termeivel, minősített erdei iskolai programokkal.

Tovább →

Tisza Sport Hotel, Szeged

A Tisza Sport Hotel – a legzöldebb szegedi szálloda – ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel Szeged belvároshoz.

Tovább →

Öreg Tó Club Hotel és Ifjúsági Szállás, Erdei iskola, Tata

A szállás az Öreg tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik, 3 hektáros parkjában számos sport-és szabadidős programra van lehetőség. Az Öreg tónak, Tata legnagyobb tavának közelsége pedig különféle vízi programok szervezését teszi lehetővé.

Tovább →

Iglauer Park

Városlődön szálláshely egy arborétumban. Az egyhektáros parkban a Bakony növényvilágának jellegzetes képviselői mellett megtalálhatók különleges fafajták és egzotikus növények, melyek dacolnak az itteni hűvös éghajlattal.

Tovább →

Cserhát Vendégházak és Erdei Iskola, Kétbodony

Észak Magyarország legismertebb erdei iskolája várja a határon túlról érkező gyermekeket.
Minősített erdei iskolai programokkal a Cserhát hegységben, Kétbodonyban.

Tovább →

Hotel Rév, Szántód

A parttól 200 méterre található a 3 szintes, 150 ágyas Hostel fogad iskolákat, civil szervezeteket, családokat egyaránt. Kedvező árú, színvonalas szálláshely, sokféle programlehetőség.

Tovább →

Hotel Magister, Veszprém

Szervezzen osztálykirándulást, nyári tábort Veszprémbe, a Királynék városába, ahonnan a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben van!

Tovább →

Csattogó-völgyi Üdülőházak

Üdülőfalunk Budapesttől 50 km-re, a Duna szoros keleti, a Börzsöny déli kapujánál fekszik. Jelzett turista utak vezetnek a magas Börzsöny csúcsaira. Szűk szurdokok, magas fennsíkok, valamint patakok festői völgyei és a Duna – karnyújtásnyira.

Tovább →