Megjelenítés: 'Hostel'

Rijeka Ifjúsági Szálló, Fiume

A szállás körül egy pihenőpark található. Nagyon közel van a gyönyörű tengerparthoz, parkokhoz, teniszpályákhoz, egy röplabda-pályához és egy búvárklubhoz.

Tovább →

Napsugár Panzió, Gyergyószentmiklós

Gyermekbarát szálláshelyünk Hargita megyében, Gyergyószentmiklós határában, festői, békés környezetben található.

Tovább →

Zágrábi Ifjúsági Szálló

A Zágráb Ifjúsági Szálló a város központjában található, mindössze 300 méterre a főpályaudvartól, és 600 méterre a város főterétől.

Tovább →

Tisza Sport Hotel, Szeged

A Tisza Sport Hotel – a legzöldebb szegedi szálloda – ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel Szeged belvároshoz.

Tovább →

Öreg Tó Club Hotel és Ifjúsági Szállás, Erdei iskola, Tata

A szállás az Öreg tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik, 3 hektáros parkjában számos sport-és szabadidős programra van lehetőség. Az Öreg tónak, Tata legnagyobb tavának közelsége pedig különféle vízi programok szervezését teszi lehetővé.

Tovább →

Iglauer Park

Városlődön szálláshely egy arborétumban. Az egyhektáros parkban a Bakony növényvilágának jellegzetes képviselői mellett megtalálhatók különleges fafajták és egzotikus növények, melyek dacolnak az itteni hűvös éghajlattal.

Tovább →

Hotel Rév, Szántód

A parttól 200 méterre található a 3 szintes, 150 ágyas Hostel fogad iskolákat, civil szervezeteket, családokat egyaránt. Kedvező árú, színvonalas szálláshely, sokféle programlehetőség.

Tovább →

Hotel Magister, Veszprém

Szervezzen osztálykirándulást, nyári tábort Veszprémbe, a Királynék városába, ahonnan a Balaton és a Bakony is elérhető közelségben van!

Tovább →

Hostel Brankovo Kolo Újvidék

Újvidék egyik legnépszerűbb ifjúsági szálláshelye a Duna partján. Szállás elérhető árakon, tiszta és csends szobák.

Tovább →