Megjelenítés: 'Ifjúsági szállás'

Tölgyes Tábor és Turistaközpont, Bodajk

A Tölgyes Tábor és Turistaközpont Székesfehérvártól 25km-re, a Bakony hegység keleti nyúlványain, Balinka határában és a Gaja szurdok védett területén fekszik. Határos a Vadasparkkal. A festői szépségű Gaja-völgy kedvelt kirándulóhely, itt halad át az országos „kék” turistajelzés is.

Tovább →

Öreg Bence Turistaház, Pusztafalu

A tökéletes hely nyári táborok, osztálykirándulások és erdei iskolák számára
Aktív pihenés, táborozás, osztálykirándulás, erdei iskola, friss levegő és élmények a Zemplénben!

Tovább →

Kumrovec Ifjúsági Szálló, Kumrovec

A szálláshely a valaha a Cillei grófok tulajdonában állt kis faluban, Tito születési helyén van. Közel a természethez és évszázadok történelméhez.

Tovább →

Rijeka Ifjúsági Szálló, Fiume

A szállás körül egy pihenőpark található. Nagyon közel van a gyönyörű tengerparthoz, parkokhoz, teniszpályákhoz, egy röplabda-pályához és egy búvárklubhoz.

Tovább →

Outward Bound Ifjúsági Központ, Szováta

A Központ kitűnő feltételeket biztosít ifjúsági táborok, szemináriumok, munkatalálkozók számára. A Központ kizárólag csoportok számára kiadó.

Tovább →

Turisztikai és Szabadidő Központ, Szolnok

A Magyar Alföld legnagyobb ifjúsági szálláshelye, mely egész évben üzemel, fűthető házaival, 320 ágyával, saját éttermével, és előadó termeivel, minősített erdei iskolai programokkal.

Tovább →

Pod Sitnom Erdei Iskola, Szlovákia

Az iskola környékén található különböző fajtájú fák és cserjék, madarak természeti adottságai olyan környezetet varázsolnak, amelyet nagyon sok városi gyermek számára csak ritkán elérhető élmény.

Tovább →

Tisza Sport Hotel, Szeged

A Tisza Sport Hotel – a legzöldebb szegedi szálloda – ideális Tisza parti kikapcsolódás, távol a város zajától, mégis közel Szeged belvároshoz.

Tovább →

Öreg Tó Club Hotel és Ifjúsági Szállás, Erdei iskola, Tata

A szállás az Öreg tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik, 3 hektáros parkjában számos sport-és szabadidős programra van lehetőség. Az Öreg tónak, Tata legnagyobb tavának közelsége pedig különféle vízi programok szervezését teszi lehetővé.

Tovább →

Iglauer Park

Városlődön szálláshely egy arborétumban. Az egyhektáros parkban a Bakony növényvilágának jellegzetes képviselői mellett megtalálhatók különleges fafajták és egzotikus növények, melyek dacolnak az itteni hűvös éghajlattal.

Tovább →